Alla inlägg den 6 april 2011

Av E-K - 6 april 2011 11:09

Mäklaren var här igår. Vi har ju en del att tänka på efter det. Helt otroligt att det ska kosta nästan 100 000 kra för att dom ska sälja vårat hus!? Ska åter komma på fredag till han och se vad vi har bestämt oss för.

Men så igår kväll hittade jag en annons av ett par som sökte går här i krokarna. Mailade till dom och dom svarade snabbt att dom var lite intrsserade. Vi får se hur det slutar medn jag hoppas vill köpa det och att dom vill köpa det nu! :D

Har även fixat stall plats åt Gammle Gul i närheten av min nya lilla stuga. Känns super. Och det verkar inte vara några som hlest problem att Nelwin ska gå på lösdrift heller. Så ja, det går bra nu! ;)


I söndags var hela min famlij här och bytte däck, räfsade hela tomten, plocka bort en massa skräp. Dom får väl snart komma hit igen om mäklaren nu ska sälja det elelr hur det blir. Och fixa det där sista. Blir ju rätt mycket att plocka med på gården.


Och efter det slängde jag in gammel gul i släpet och körde ner till banan i Jämjö.

Strax efter kom Lotta P och fina Emerik. OCh var väldigt trevligt att rida med sällskap. Vi vågade oss även på lite hoppning!! :O och Angelo blev så himla glad att han itne visste vad han skulle ta vägen <3 Vi hoppade ett par ggr över några räcken på max 40.50 cm och sedan ett lite högre kryss. Det märks att det var ett tag sedan vi hoppade för vi är inte direkt samspelta över hindrena :D men det kommer väl efter ett par gånger till!  SÅ nu när det verkar vara lite uppehåll ska vi ut och träna lite kondis i skogen. Får se om lille Nelwin med ska få tänka lite idag.




Ovido - Quiz & Flashcards