Alla inlägg den 19 maj 2011

Av E-K - 19 maj 2011 22:44

Ja, just nu känns allting bara jobbigt.

Gården verkar inte vilja säljas, och jag vill flytta nu så jag kan sluta tänka på detta och abra jobba och fixa med mina hästar.

Var och hoppade Angelo nere på Jämjö's fina bana igår och det gick väl sådär. Jag VET att vi båda behöver en väldigt stor dos av en ritkigt bra tränare. Och en ny sadel eller två. För jag märker att han int längre är särskilt nöjd med nuvarande. Men allt det tror jag löser sig sen om gården bara blir såld. Mycket mer pengar över i månaden och hoppas på ett par slantar i handen med.


Då ska jag försöka få ihop det till en bil, ett boggie släp, iaf en sadel till gul, en inridnings sadel till Nelwin och kanske även en tvätt maskin! :D

Ja vi får se.

   

Men jag ska iaf försöka nå några mål i år och det är:


1) En dressyrtävling för Angelo och mig, som jag själv ska rida han på.

2) En hopptävling som jag ska rida han själv på.

3) Nelwin ska bli insutten.

4) Nelwin ska bli ordentligt inkörd.


Sedan har jag en hel hög med mål som tex gå ner i vikt, ta BE-körkort, börja med någonslags aktivitet med Wille killen med. Och förhoppningsvis hoppas jag även att jag ska börja på en utbiildning till hösten så jag kommer ifrån jobbet lite.


Men mest av allt hoppas jag att jag känner mig nöjd med året när jag står där på nyårsafton kl 00.00 med champange i handen ;)

Vi får helt enkelt se hur det går. Det brukar ju aldrig bli som man har tänkt sig ändå.


Usch ja, det är bara å få tummer ur........ ;)

Ovido - Quiz & Flashcards