Alla inlägg den 31 augusti 2015

Av E-K - 31 augusti 2015 13:01

I lördags var det dags för årets upplaga av Hästens dag i Jämjö. I år fick vi i dressyrlaget vara med, egentligen är vi ju fyra ekipage men A och hennes lilla buse pallade inte riktigt trycket så de äldre herrarna fick ställa upp med show! :D


Vi hade gjort en fin kadrilj för fyra, men den funkade inte ritkigt på tre stycken tyckte vi. Så i fredags åkte vi ut till vackra Stålemara och tränade in ett nytt program. :) Och vi blev himla nöjda!

Här kommer en liten film, den är lite på sned och vi missar slutet. Men där filmen tar slut ska vi sedan rida upp som vi gjorde i början och avslutar med en liten hälsning! :D


  Det var himla kul att visa upp oss! Sedan resten av dagen fick gul ställa upp på ponnyridningen, och det var mååånga barn som ville rida på den fina tävlingshästen! ;)

Nu börjar uppladdningen inför helgens start i DIV 2. Börjar bli ordentligt nervös, vi startar bara en klass för jag känner att jag reder nog inte två banor just nu... och nu är lagklassen LB:3 som går på lång bana, många bokstäver att hålla reda på! :P Men vi kämpar på och kommer iaf att försöka vara sötast på platsen! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards