Alla inlägg den 28 februari 2010

Av E-K - 28 februari 2010 14:21

Japp det bar av till börjes igår. Men först han mamma och pappa kika förbi på morgon kvisten.

Det var två veckor sedan dom såg Nelwin och dom tyckte han hade växt :D

Det har han säkert lille gossen.


Vi hittade allt jag behövde på Börjes och inget onödigt fick åka med hem.

Två täcken i stl 115!! till nelwin. Ett fleece och ett regn. Fleecet var lite för litet men det funkar att slänga på han när han e blöt. Han lär väl växa ur båda rätt snart hoppas jag. Och ett litet, litet bett. Nästan bara hälften så långt som Angelos. Han fick prova det lite snabbt igår kväll. Men han var väl inte direkt över förtjust att ha metall i munnen. Men det var allra första gången han provade bett så man kan väl inte begära mer än massa tugg och krumilurer med tungan :)


Vill att körkursen startar NU så vi kan börja med lill killen med engång. Angelo väntar bara på att snö7is7slask ska försvinna från gården så vi kan prova vagnen. Vad kul när vi kna ut å åka i vår solen sen.


Svärmor och svärfar traskade förbi här nyss och ville kolla på Nelwin, vi blev även då inbjudna på söndags middag :D så nu ska vi traska dit och sedan blir det hem och en härlig sol tur gammel guling. Han har fatiskt blivit liiite bortglömd den senaste veckan :S stackarn, han som alltid varit nr ett innan. Det är han fortfarande fast kanske inte märks lika tydligt.


Men så fort vägarna är farbara ska vi börja med träningar. Till en början kör vi på dressyren. Sedan när det funkar går vi tillbaka till hoppningen. Han tycker ju det är så ofantligt kul, han vill nog ha en modigare matte när hindrena börjar byggas. :)


Nehe, maten ropar!



Ovido - Quiz & Flashcards