Alla inlägg den 28 januari 2013

Av E-K - 28 januari 2013 20:51

Japp idag var det dags för guling att få nya dojjs, hade hoppats på att Crille kunde slått på sommar sandalerna nu men nä, broddar och annat sket fick åka på igen så vi kan busa i snön några veckor till...

Är det bara "torr" mjuk och mycket snö så är det underbart! Och i helgen tog vi vara på snön och tok-tolkade!

Allt som behövs är: två tokiga människor, en galen gul häst, en halv sele, en longerlina och ett tefat sen jäklar blir det åka av! 

 

Angelo älskar det gråa lilla tefatet och man behöver absolut inte be han två ggr om vad han ska göra, annat är det med bromsen...

Men när en häst å så lycklig på en storåker med snö så bryr man sig inte så mycket om bromssträckan ;)

Fanny fick även prova på centirugalkraften en sväng och fick snö innanför tröjan! :D Haha, nu vet jag hur man kan träna galopp öppna på volt lite effektivt ;)

Ja om det kunde hålla sig så med snön så får det gärna ligga till april! Men lyckan vart ju kortvarig för idag var det plussgrader och slasket kom..:( ,hoppas hoppas hoppas det kan försvinna snabbt och nytt fin fluff kan komma ner igen!

Igår fick han ta det lugnt efter pulka åket och vi joggade runt runt på en ått-volt i paddocken och lite öppna i båda varven, efter en liten stund frustade han nöjt och vi slutade då med en mysig skritt tur i skogen. 

Idag blev det vila för han och jag hoppas på att hinna rida ut i morgon innan solen går ner men det är nog tveksamt, är i kalmar till kl16...... Iblan är jag riktigt trött på att gå i Kalmar men jag får vara glad att jag inte behöver åka dit varje dag iaf!

I morgon ska vi ha VFU info, det är om vår praktik vi ska ha till hösten, jag måste nästan gå för jag har inte alls bestämt mig om vart jag vill vara. Och allt låter jätte spännande och jag skulle helst vilja prova på allt! Jag hoppas det klarnar lite för mig efter morgon dagen!

NU ska jag slänga mig på kudden och sova, var på gymmet 05,45 idag och i morgon har jag en date där 05,30!!! Att jag ens gick med på det förstår jag inte!??

Ja ja, det är bara att stiga upp å se glad ut! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards