Alla inlägg den 9 mars 2010

Av E-K - 9 mars 2010 20:10

är nu snart igen ju! Hu vad fort tiden går.

Men vi har minnan hunnit med årets första grillning nu! :) Gudars så gott det är med ute-grillad korv! mmm..


Hästarna har fått t'at lite lugnt i helgen. Har lagt all min energi på att få fram staket, få elen å funka. Så kanske även älgarna håller sig borta.


Sitter mest och drömmer om att kunna rida igen, och kunna ut å köra lite. Men med blankis och väldigt hård snö överallt så blir det så himla svårt.


har tänkt många gånger att åka till ridhus. Angelo är ju inge problem att köra i mitt vingliga släp, han har ju åkt i det ett par år nu. Men lille Nelwin vill jag helst låta slippa åka i et. Han har ju bara åkt lyx-xläp med boggie innan.

Och plus att jag inte riktigt liter på mitt släp hundra. lamporna verkar abra funka när dom vill. Behöver nog kolla upp hur axlen ser ut. Och när allt det är fixat ¨å ska det säljas.

Då ska jag införskaffa ett boggie. Sedan ska jag skaffa mig ett BE kort så båda hästarna kan få åka med på träningar samtidigt. Som när vi ska till Silverhallen och börja köra. Jag vill ju köra in Nelwin så smidigt som möjligt, och vill ju fortsätta med Angelo med. Och jag kan väl ungefär vara med varannan helg på träningarna. Och ska dom då få åka varannan gång så blir ju ingen av dom inkörd känns det som :(


Usch ja, nej nu ska jag ringa min kanske blivande NH-tränare. Ska bli så otroligt kul att träna Nelwin från grunden och göra han till en super häst :)




Ovido - Quiz & Flashcards