Alla inlägg den 8 januari 2012

Av E-K - 8 januari 2012 20:17

Japp det är sant! Nu har vi nog hittat den!! :D


Var ute i dag med nya medrytatren, och då äntligen har Nelwin kommit på hur kul det faktiskt är att springa i skogen!!

Och nu har jag kommit på hur vi även tränar galoppfattningen bäst. Tidigare har han inte varit så intresserad om man rider iväg med Angelo så man inte ser dom, men nu blir han lite trippig om dom kommer ur sikte. Så vi väntade lite så att Angelo han iväg en lite bit, sedan kan jag göra en korrekt fattning samtidigt som jag säger "GAAAALOPP", och vips så har vi en super fin galopp. Idag rejsade han till och med på lite så jag fick tårar i ögonen av fartvinden! <3


Och det är så roligt för nya medryttaren var så imponerad av båda två, som todogare att Angelo är så  mycket mera häst att rida på än vad han ser ut att vara, och att Nelwin som nu bara är riden strax över 20 ggr och som sköter sig så exemplariskt ute.  Vi hittade ett stort fallet träd över vår stig som hon inte trode vi skulle komma över men nemas problemas sa hästarna och klev över. Hon bara skrattade och log..

Hon kommer nog bli kanon till Angelo, måste bara lära sig att släppa tyglarna ibland och bara åka häst och lite på han. Men det kommer nog så småning om.


Ja det var det lilla för idag!

Ovido - Quiz & Flashcards