Alla inlägg den 3 februari 2012

Av E-K - 3 februari 2012 21:34

Idag hände det. Hästarna är flyttade!

Varit lite oroligt dom senaste dagarna vilken dag jag skulle flytta, pga snön och halka. Plus att mitt släp inte var körklart idag som jag hade hoppats på. Lämnade bomen till Ola i onsdags för att han skulle fixa en ny sprinter till mellanväggen. Och sedan åkta han på flunsan så han har inte hunnit göra det. Så fick ringa, numera min föredetta stallägare och låna hennes släp.

Andra problemet var att ta sig från stallplanen och ut på vägen, det är en liten, liten backe upp från gården till asfaltsvägen, och dirket när man kommer ut på den är det en större backe. Så jag körde upp släpet tomt till en anna plan som jag kunde lasta hästarna på, för jag hade nog inte lyckats ta mig upp för backen med häst i.

Och där uppe gick det kanon.

Tog Angelo först, och som vanligt som en pärla lunkar han in i släpet. Känna alltid så tryckt att köra med han i!

Och det gick bra med den rundan, sista backen till nya stallet var lite hal den med, men bara jag inte gasade så kom vi upp! ;)

Släppte in han i sin nya super-mega-jättestora box.

Kommer trivas super i den!!

Han brydde sig inte ens om att hälsa på dom andra hästarna, fasten dom var super intresserade och fick låååånga giraff halsar :)

Ut i kylan igen och hämta lillnassen Nelwin. Även han fick lastas på annan plats och även han är ju en pärla. Måste alltid tänka på att han inte får rusa in i släpet utan ska endast gå in när jag säger att han ska. :)

Och iväg igen, något mörkare ute men även denna rundan gick bra.

Och väl framme fick han med bekanta sig med sin nya super box!  

Han ser ute som en tjuv bakom galler!  

Och krubban är smart, en djupare som passar perfa som hö hållare, och en precis brevid som krfatfodret ska ligga i. Och som tur var så fanns det i Nelwins box även en tredje "krubba", där fick hans vattenhink plats. Så han slipper sova på dom :P

Han ser ju ut som en pytte bebis i sin jätte box!  :)

  Han fick en trevlig dam brevid sig som inte kunde sluta nosa, pilla och slicka!? på han :) Men hon kunde inte heller riktigt bestämma sig om han var trevlig eller inte :P

VI får se vad dom säger i morgon när det blir date i hagen.


Nehe, krypa under filten och värma kalla fötter!

Ovido - Quiz & Flashcards