Alla inlägg den 16 februari 2012

Av E-K - 16 februari 2012 19:40

japp så var den äntligen över!

Dagen började 05.00 med att packa ihop lagboken och allt annat som ska med till tentan, lämnade Wille hos faren för att möta brudarna 06.20 och sen började färden mot Kalmar.

08.00 började pinan! Och jag vet inte alls hur det gick? Först hade vi 8 begrepp, hälften hade jag verkligen aldrig hört talas om så där gissade jag och ordbajsade hej vilt, och som det verkar nu i efterhand så har jag nog satt dom flesta av dom! ;)

Vid 11.10 orkade jag inte bläddra mer i lagboken så då lämnade jag in och kunde pusta ut! Fy så skönt nu när det är över!!

Sedan hem mot Kallekrona igen. Hälsade på mina saknade vän Linn över en kopp kaffe innan jag skulle upp till doktorn. hem hämta Wille och vidare mot stallet.

Idag var det hovis dagen!

Som vanligt kunde Angelo gå en runda till på sina skor. Han sliter väldigt lite och väldigt jämt på sina skor så oftast kan han gå 2 omgångar innan nya ska på. Och snösulor slängde vi på med så hans vinter vila är helt enkelt över nu! ;)

Sedan var det nillnasses tur, jag velade länge men till slut bestämde jag mig, han får på skor fram.    

"Vad ska jag få!??"

 

Jätte söt och jätte nyfiken!


 Så det blev skor med fasta brodd och sula så han slipper halka omkring i slasket nu. Och han var en ritkigt stjärna!! Stod som ett ljus hela tiden som om han aldrig gjort annat! Till och med Chrille vart imponerad av prinsen ;)

   

Ska bli väldigt spännande och se om det händer något i ridningen nu. Han har ju ömmat väldigt på grusvägar och liknande så jag hoppas han börjar tycka det är kul och kan springa på lite! :)

Så i morgon blir det tolkning för hela slanten så både lill och stor gul ska få slänga på dom lurviga! :)

Har lovat Fanny en vintergalopp på Angelo. Jag tror minsann hon är lite kär... ;) hihi

Ovido - Quiz & Flashcards