Alla inlägg den 7 februari 2012

Av E-K - 7 februari 2012 22:52

Ja nu har jag nog gått in i väggen tror jag, en total personlig krasch har träffat mig.

Livet kan vändas upp och ner på en sekund och ett misstag! 

Men nu vet jag hur det ligger till och tänkt igenom mitt liv ett par vändor och nu så har jag nog betämt mig. Någon av mina underbara pojkar behöver ett nytt hem. :( och riktigt stora tårar rullar nu på min kind. Det här funkar varken psykiskt, fysiskt eller ekonomiskt. Skulle jag skaffa ett extra jobb kommer hästarna få lida ännumera och skolan kommer jag sldrig att klara.. Det är bara att inse att man tagit sig vatten överhuvudet.

Så nu kommer det svåra, vem utav dom ska jag kunna ge upp???


Angelo är mitt allt, mitt hjärta min själsfrände. 7 år har vi delat och jag vill att vi ska ha det som vi hade det innan häst nr 2 kom in i bilden. Med han kan jag göra allt, kommer jag att våga tävla så kommer det vara på han.

Men lilla Nelwin som jag nu har ridit in och kan verkligen vara stolt över det vi gjort, kan jag lämna han? Mitt lilla hjärte barn.... Men med han kommer jag aldrig att kunna tävla, dels för att han inte kommer bli häst och dels för att han inte har samma kropp och förutsättningar som Angelo. Men "vågar" jag lämna han i någon annas händer!? Kommer det bli en riktigt pojk av han då?

Dom ända som kommer vara intresserade av han är små tjejer/ eller kanske pojkar, som vill ha en gullig första häst. Och något sådant material är han INTE! Jag vill gärna att han med ska komma någon stans, och antagligen kommer hans gren bli körning. Mycket svårt att hitta någon som vill satsa på det med han!?

Och Angelo, även där kommer små flickor att vara intresserade, men inte han heller vill jag släppa iväg till sådana, har har mycket kapacitet coh vore tråkigt om han hamnar hos någon som inte har vett att uppskatta det!?


Om en häst åker kommer jag även få mer tid över till Wille, min underbara vovve som försummtas något otroligt de senaste månaderna, och som jag mår så dåligt över varje kväll jag lägger mig och han tittar på mig med stora ögon;"är det redan slut?" uscha ja, men han är min pojk och det ska han förbli!


Nehe, nu ska jag försöka samla alla mina tankar i mitt lilla huvud och försöka sova. Det är minsan inte det lättaste just nu........

Ovido - Quiz & Flashcards